3D-printing

3D-printers zijn uitstekende machines om specifieke onderdelen mee te maken. 3D-printen maakt snelle herhalingen van processen mogelijk. Vroeg in het productieproces kunt u allerlei ontwerpen uittesten en uw modellen verder verfijnen.

Onze specialisten gaan graag voor u na, of 3D-printing voor u de beste oplossing biedt. Wij nemen dan onder meer de materialen, doorlooptijd en kosten mee in onze overwegingen. Kies voor 3D-printen wanneer traditionele productie relatief hoge kosten met zich meebrengt. Voor kleine en middelgrote volumes kan 3D-printen een goede keuze zijn.

Minital maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen in 3D-printers en geavanceerde software. Met onze Markforged-machine produceren wij hoogwaardige onderdelen. Al naar gelang de toepassing kunnen we aan het basismateriaal extra materialen in lagen toevoegen: carbon, glasvezel (HSTS) of kevlar. We zijn trots op onze kennis en kunde in 3D-printen voor de volgende toepassingen:

  • eindproducten
  • functionele prototypes
  • tooling and fixtures
  • end of arm tooling
  • lichtgewicht en versterkte vezelmaterialen

UW WENSEN, ONZE ZORGEN

ADVIES

Wij delen onze kennis graag om u zo goed mogelijk te voorzien van een passende oplossing. Dit begint met een passend advies.

VERKOOP

Met een wereldwijd netwerk van contacten en leveranciers kunnen wij u voor vrijwel alle situaties de beste producten leveren.

SERVICE

Ook na uw aankoop houden wij u graag tevreden, daarom leveren wij service op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ONZE KLANTEN

Ontmoet ons team van specialisten

Wij helpen u graag een stap verder

CONTACT