OVER MINITAL

Ons team bestaat uit 6 technisch specialisten. Zij zijn ondernemend, initiatiefrijk en collegiaal. Wij houden van de menselijke maat. De lijnen zijn kort. Iedereen bij Minital voelt zich nauw betrokken bij uw bedrijf en bij de projectresultaten. Van begin tot na het einde van het traject.

U wilt uw eigen klanten snel en goed kunnen leveren. Tuurlijk. Om daaraan een belangrijke bijdrage te mogen leveren, …. dát is wat we leuk vinden aan ons werk. En natuurlijk zijn we helemaal gek van techniek.

Voor het projectmanagement gebruiken wij een ERP & PDM systeem. Vanzelfsprekend werken we volgens de geldende industriële normen. Ook jaren na oplevering kunt u nog kunt u nog bij ons terecht voor advies. Want de technische specificaties hebben we nog.

Bedrijfshistorie

De naam Minital is afgeleid van ‘minimetaal’. Ons bedrijf bestaat sinds 1985. Oprichter Hans Luyben maakte kleine fijnmechanische onderdelen van metaal. Zoon Pieter Luyben groeide als het ware op tussen in de techniek, waaronder automatisering en innovatie. In 2018 nam Pieter het bedrijf over. Luyben senior is nog steeds actief in het bedrijf.

Pieter Luyben: ‘Ik kijk goed rond naar de nieuwste innovaties en oplossingen. Altijd ben ik nieuwsgierig: hoe kan het nóg beter? Als familiebedrijf kennen we onze afkomst, en werken we aan de toekomst. Onze klanten merken dat we uit de maakindustrie komen, en ze zeggen dat ook. Wij weten precies hoe het gaat op de werkvloer.’

UW WENSEN, ONZE ZORGEN

ADVIES

Wij delen onze kennis graag om u zo goed mogelijk te voorzien van een passende oplossing. Dit begint met een passend advies.

VERKOOP

Met een wereldwijd netwerk van contacten en leveranciers kunnen wij u voor vrijwel alle situaties de beste producten leveren.

ONDERHOUD

Ook na uw aankoop houden wij u graag tevreden, daarom leveren wij onderhoud op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ONZE KLANTEN

Ontmoet ons team van specialisten

Wij helpen u graag een stap verder

CONTACT